Endoscopie

Endoscopie

In afgesloten ruimtes zoals leidingschachten, voorzetwanden, onder douchebakken en ligbaden maken wij gebruik van een endoscoop om lekkages op te sporen, daardoor hoeft er maar een klein gaatje geboord te worden in wand of vloer om vast te kunnen stellen of er zich een lekkage bevindt alvorens heel de wand of vloer geopend wordt.

Kleine camera

De endoscoop is een kleine camera verbonden met een klein beeldscherm. Op deze manier kunnen we op de moeilijkste plaatsen een inspectie uitvoeren. Het is een uitkomst voor alle situaties waar het onmogelijk lijkt om een lek op te sporen. Dit dankzij de camera die doorgaans niet breder is dan een centimeter.

Omdat het met een endoscoop mogelijk is om ook leidingen van binnenuit te bekijken wordt deze methode ook gebruikt voor het inspecteren van lucht- en ventilatiekanalen.

Lekdetectie specialist

SRC lekdetectie is specialist in het opsporen van lekkages. Wij werken in de regio Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en Limburg. Wij beschikken over alle methodes en apparatuur om ieder lek op te sporen.

 

Z

Snel & Efficient

Z

Transparant & Efficient

Z

5 Jaar ervaring

Z

Voor Particulieren en Bedrijven

Endoscopie voor lekdetectie

Lekkage probleem? Aarzel niet, bel direct!