Lekkage aan een vloerverwarming

Vloerverwarming lekkage

Vloerverwarming geeft een behaaglijke warmte in iedere ruimte. De warmte wordt gelijkmatig over de ruimte verdeeld, anders dan met een radiator waarbij de warmte vanuit bepaalde plaatsen in de ruimte komt. Het is een uitgebreid systeem van leidingen die naast elkaar op de ondergrond worden aangebracht. De leidingen van een vloerverwarming zijn vaak verwerkt in de cement dekvloer, onder tegels of een laminaatvloer. Een lekkage aan de vloerverwarming is daarom niet altijd direct zichtbaar.

Opsporen van de lekkage

Een lekkage wordt op verschillende manier zichtbaar. Bij een tegelvloer zullen de voegen donker kleuren door het vocht, de CV-ketel kan drukverlies aangeven, een houten- of laminaatvloer kan bollingen gaan vertonen. Dit zijn allemaal indicatoren die aangeven dat er zich onder de vloer een lek bevindt.

Tijd voor een lekdetectie specialist!

Wij helpen u met het opsporen van de locatie en oorzaak van de lekkage. Hiervoor gebruiken wij speciale apparatuur waardoor we, zonder hak- en breekwerk, de plaats van de lekkage kunnen bepalen.

Vloerverwarming in een nieuwbouwhuis

Professionele lekdetectie in en aan:

  • Badkamer, keuken, toilet
  • CV-systemen en vloerverwarming
  • Water- en  gasleidingen
  • Afvoeren en hemelwaterafvoeren

Wij werken samen met verzekeraars en tussenpersonen. Na het traceren van de lekkage proberen wij, indien mogelijk, een noodvoorziening aan te leggen.

Z

Snel & Efficient

Wij zijn binnen de kortst mogelijke tijd op locatie om de lekkage op te sporen en, waar mogelijk, direct te herstellen of een noodvoorziening aan te brengen.

Z

5 Jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 5 jaar actief in de schade- en herstelbranche. Binnen ons nieuwe bedrijf kennen de werknemers hun vak door jarenlange ervaring in de lekdetectie.