Lekkage in de badkamer

Badkamer lekkage

Lekkages in badkamers zijn een veel voorkomend probleem. Er lopen veel water-, en afvoerleidingen in wanden en vloeren. In veel gevallen is er ook vloerverwarming aanwezig. Naast water-, en afvoerleidingen zijn ook oude (kit) voegen vaak een oorzaak van lekkages. Iets dat zich in de loop van de tijd ontwikkelt en op langere termijn voor behoorlijke schades kan zorgen. U begrijpt, er zijn talloze plaatsen waar een lekkage kan ontstaan.

Vocht & Schimmel

Het langzaam lekken van een leiding of afvoer maakt dat vloer- of wandtegels loskomen en de badkamer niet meer droogt, ook bij voldoende ventilatie. Het veroorzaakt schade maar een te vochtig klimaat zorgt ook voor schimmelvorming. Als door ventilatie schimmelvorming niet meer kan worden tegengegaan duidt dit ook vaak op een lekkage.

:ekkage op tegelvloer van een badkamer
waterlek onder het toilet in een badkamer

Geen hak- en breekwerk nodig

Als lekdetectie specialist beschikken wij over alle apparatuur om de lekkage zonder hak- en breekwerk op te sporen. Allereerst wordt met een vochtmeting de plaats van het lek te vinden.

Daarna gebruiken we diverse apparatuur zoals bijvoorbeeld een endoscoop en een rioolcamera om de exacte plaats van het lek te vinden

Professionele lekdetectie in en aan:

  • Badkamer, keuken, toilet
  • CV-systemen en vloerverwarming
  • Water- en  gasleidingen
  • Afvoeren en hemelwaterafvoeren

Wij werken samen met verzekeraars en tussenpersonen. Na het traceren van de lekkage proberen wij, indien mogelijk, een noodvoorziening aan te leggen.

Z

Snel & Efficient

Wij zijn binnen de kortst mogelijke tijd op locatie om de lekkage op te sporen en, waar mogelijk, direct te herstellen of een noodvoorziening aan te brengen.

Z

5 Jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 5 jaar actief in de schade- en herstelbranche. Binnen ons nieuwe bedrijf kennen de werknemers hun vak door jarenlange ervaring in de lekdetectie.